EVEN VOORSTELLEN LINK!

Tekke

Tekke
Van huis uit kom ik uit een muzikale familie en ik ben dan ook al jong in aanraking gekomen met muziek. De piano stond centraal in mijn jeugd en hiermee ben ik dan ook doorgegaan.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot muziektherapeut gaan volgen in Amersfoort en hier ben ik dan ook in 2009 voor gediplomeerd.
Vervolgens ben ik Docent Muziek gaan studeren aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, waar ik in 2012 voor ben afgestudeerd.

Sinds 2008 ben ik verbonden aan Muziekschool Zuid-Groningen. Als docent voor het basisonderwijs en muziekprojecten geef ik muzieklessen op verschillende basisscholen in de regio. Ook kom ik wekelijks langs op de BSO’s voor muzieklessen en doceer ik leerlingen van het speciaal onderwijs. Tevens verzorg ik de cursus ‘Reageren op Muziek’. Een cursus die mensen met een geestelijke beperking ook de mogelijkheid geeft om muziek te maken.

Verder ben ik actief bij andere muziekscholen, begeleid ik verschillende koren, arrangeer ik en geef ik zangles aan een jeugdtheaterschool.


Wiebe

Wiebe

Mijn naam is Wiebe en ben getrouwd met Wanda en we hebben samen twee kinderen, Thom en Marieke. In 2014 heb ik samen met Marco Warta LINK! opgericht. Muziek speelt een erg belangrijke rol in mijn leven en het is geweldig om deze passie uit te kunnen oefenen met deze fantastische groep mensen!


maaike

Maaike

Hallo, ik ben Maaike. Ik ben getrouwd en heb twee dochters: Marthe en Janna. Zingen heb ik altijd veel en graag gedaan…. ik word wel eens “de wandelende jukebox” genoemd vanwege de hoeveelheid muziek en teksten die ik onthoud. Pas sinds enkele jaren ontwikkelt de liefde voor muziek zich verder dan het enkel voor mijzelf zingen. Met veel enthousiasme en plezier deel ik dit met mijn mede-LINK!ers.


natasja

Natasja

Hallo,
Ik ben Natasja, geboren in 1973, getrouwd en vier kinderen en we wonen in het mooie Westerwolde. Ik heb een aantal hobby’s zoals: Lezen, schilderen en zeilen, maar zingen is mijn grootste hobby!
Ik ben ingestapt in LINK! II en heb het goed naar mijn zin in deze club mooie mensen.


rense

Rense

Mijn naam is Rense , getrouwd met Angélique en vader van drie dochters. Ik ben altijd al met muziek bezig geweest, eerst op trompet en tuba bij harmonieorkesten, later als zanger in diverse (project) koren en een barbershop kwartet. Mensen met passie motiveren en emotioneren mij, mensen met mijn passie motiveren en emotioneren mij nog veel meer!


mireille

Mireille

Hallo, hier Mireille: echtgenote en moeder van 3 jongens. In alles wat ik doe, wil ik mensen inspireren en door anderen geïnspireerd worden. Dat kan helemaal met LINK!: lekkere stoere naam met allemaal mensen met pit en passie voor muziek!


marianne

Marianne

Mijn ouders vertelden altijd dat ik eerder kon zingen dan praten. Daarnaast speel ik ook een beetje basgitaar en piano, maar zingen is mijn grootste passie, dat zit in mijn bloed. Als kind zong ik in het kerkkoor. Op latere leeftijd heb ik door (klassieke) zangles te nemen mijn kennis vergroot van de techniek die bij het zingen komt kijken. Door de diversiteit in liedjes en arrangementen zing ik met heel veel plezier bij LINK!.


Erik

Erik

Mijn naam is Erik, ik ben getrouwd en ik heb twee bonuskinderen van mijn vrouw als cadeautje erbij gekregen. Eén van mijn grootste passies is muziek maken en dan in het bijzonder zingen. Bij LINK! heb ik gevonden wat ik zocht, ten eerste heel veel plezier, bovendien laten de verrassende arrangementen en de grote verscheidenheid aan genres mij het uiterste uit mijn mogelijkheden halen.


jantje

Jantje

Mijn naam is Jantje, samenwonend met Peter en trotse zingende mama van drie kanjers! Ik zong al voordat ik kon praten (zeggen ze) en heb bij meerdere koren en een kwartet gezongen en af en toe solo. Waarom ik deel uit maak van LINK!? Dit is wat ik al jaren zocht, prachtige arrangementen, gemotiveerde mensen, waar ik de gezelligheid en passie voor het samen zingen mee deel!


Marijn

Marijn

Leuk dat je even kijkt! Ik ben Marijn, al jong gestart met slagwerk, harmonie orkest en later in een bandje. Mijn passie voor a capella heeft gemaakt dat ik zanglessen ben gaan volgen. Als tenor in kleinkoor en projectkoren gezongen en daarnaast pianolessen gevolgd.
Vocal groups en zangformaties inspireren mij en daar kwam ineens LINK! op mijn pad. Ik ben trots deze leuke enthousiaste gedreven en gepassioneerde groep vocalisten te mogen completeren.


Sabrina

Mijn naam is Sabrina. Ik ben trots moeder te mogen zijn van twee toppers van kinderen. Al van kleins af aan heb ik in kerkkoren gezongen. Zingen is mijn lust en mijn leven. Ik heb altijd wel een liedje in mijn hoofd. In 2014 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en auditie gedaan voor LINK!. Na een kleine onderbreking nu weer terug bij mijn zangmatties. Zingen met LINK! geeft energie. Dat geven we dan weer graag door aan ons publiek!