EVEN VOORSTELLEN LINK!

Tekke

Tekke
Van huis uit kom ik uit een muzikale familie en ik ben dan ook al jong in aanraking gekomen met muziek. De piano stond centraal in mijn jeugd en hiermee ben ik dan ook doorgegaan.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding tot muziektherapeut gaan volgen in Amersfoort en hier ben ik dan ook in 2009 voor gediplomeerd.
Vervolgens ben ik Docent Muziek gaan studeren aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, waar ik in 2012 voor ben afgestudeerd.

Sinds 2008 ben ik verbonden aan Muziekschool Zuid-Groningen. Als docent voor het basisonderwijs en muziekprojecten geef ik muzieklessen op verschillende basisscholen in de regio. Ook kom ik wekelijks langs op de BSO’s voor muzieklessen en doceer ik leerlingen van het speciaal onderwijs. Tevens verzorg ik de cursus ‘Reageren op Muziek’. Een cursus die mensen met een geestelijke beperking ook de mogelijkheid geeft om muziek te maken.

Verder ben ik actief bij andere muziekscholen, begeleid ik verschillende koren, arrangeer ik en geef ik zangles aan een jeugdtheaterschool.


Wiebe

Wiebe

Mijn naam is Wiebe en de jongste van de groep. Ik ben getrouwd met Wanda en we hebben samen twee kinderen, Thom en Marieke. In 2014 heb ik samen met Marco Warta LINK! opgericht. Muziek speelt een erg belangrijke rol in mijn leven en het is geweldig om deze passie uit te kunnen oefenen met deze fantastische groep mensen!


maaike

Maaike

Hallo, ik ben Maaike. Ik ben getrouwd en heb twee dochters: Marthe en Janna. Zingen heb ik altijd veel en graag gedaan…. ik word wel eens “de wandelende jukebox” genoemd vanwege de hoeveelheid muziek en teksten die ik onthoud. Pas sinds enkele jaren ontwikkelt de liefde voor muziek zich verder dan het enkel voor mijzelf zingen. Met veel enthousiasme en plezier deel ik dit met mijn mede-LINK!ers.


natasja

Natasja

Ik ben Natasja. Getrouwd, 4 kinderen en varkensboerin. Ik loop dus elke dag heerlijk te zingen tussen de varkens! Zingen is altijd mijn grootste hobby geweest. Ik heb in verschillende koren gezeten en zanglessen gevolgd maar eigenlijk bleef ik altijd zoeken naar een kleinere club enthousiast zingende mensen…. En die heb ik nu gevonden bij LINK!! Een ontzettend leuke groep, waar ik me helemaal thuis voel. Ik hoop nog vele jaren te mogen zingen bij LINK!


rense

Rense

Mijn naam is Rense , getrouwd met Angélique en vader van drie dochters. Ik ben altijd al met muziek bezig geweest, eerst op trompet en tuba bij harmonieorkesten, later als zanger in diverse (project) koren en een barbershop kwartet. Mensen met passie motiveren en emotioneren mij, mensen met mijn passie motiveren en emotioneren mij nog veel meer!


mireille

Mireille

Hallo, hier Mireille: echtgenote en moeder van 3 jongens. In alles wat ik doe, wil ik mensen inspireren en door anderen geïnspireerd worden. Dat kan helemaal met LINK!: lekkere stoere naam met allemaal mensen met pit en passie voor muziek!


marianne

Marianne

Ik ben Marianne en mijn ouders vertelden altijd dat ik eerder kon zingen dan praten. Ik denk dat zingen daarom nog steeds mijn grootste passie is. naast het zingen speel ik ook met veel plezier basgitaar. Muziek maken is een fijne manier om te ontladen en nieuwe energie op te doen. In het dagelijks leven ben ik leidinggevende van een aantal poliklinieken in het Scheper Ziekenhuis.


marcel

Marcel

Marcel, getrouwd met Joke, heeft met haar twee studerende kinderen (Rosanne en Marc). Ik heb heel veel hobby’s: sporten, tuinieren, fotograferen, maar zingen geeft me wel de grootste kick. In het bijzonder met een groep ervaren, super muzikale fanatiekelingen, waarvan ik deel mag uitmaken bij LINK!


jantje

Jantje

Mijn naam is Jantje, samenwonend met Peter en trotse zingende mama van drie kanjers! Ik zong al voordat ik kon praten (zeggen ze) en heb bij meerdere koren en een kwartet gezongen en af en toe solo. Waarom ik deel uit maak van LINK!? Dit is wat ik al jaren zocht, prachtige arrangementen, gemotiveerde mensen, waar ik de gezelligheid en passie voor het samen zingen mee deel!


Erik

Erik

Mijn naam is Erik, ik ben getrouwd en ik heb twee bonuskinderen van mijn vrouw als cadeautje erbij gekregen. Eén van mijn grootste passies is muziek maken en dan in het bijzonder zingen. Bij LINK! heb ik gevonden wat ik zocht, ten eerste heel veel plezier, bovendien laten de verrassende arrangementen en de grote verscheidenheid aan genres mij het uiterste uit mijn mogelijkheden halen.


Sabrina

Mijn naam is Sabrina. Ik ben trots moeder te mogen zijn van twee toppers van kinderen. Al van kleins af aan heb ik in kerkkoren gezongen. Zingen is mijn lust en mijn leven. Ik heb altijd wel een liedje in mijn hoofd. In 2014 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en auditie gedaan voor LINK!. Na een kleine onderbreking nu weer terug bij mijn zangmatties. Zingen met LINK! geeft energie. Dat geven we dan weer graag door aan ons publiek!